Handleiding 'Weergeven van technische namen'.

Introductie

In deze handleiding laten we zien hoe je technische namen aan kan zetten binnen yellowQ.

1. Handleiding 'Weergeven van technische namen'.

1. Ga naar de webapplicatie van yellowQ en ga bijvoorbeeld naar een werkbon. Zie afbeelding hieronder:

3. In de werkbon klik je rechtsboven op de 3 puntjes
      4. Kies vervolgens voor "Informatie". Zie afbeelding hieronder:

5. Er opent nu een menu met informatie over de werkbon.
      6. Klik vervolgens op de knop voor "Technische namen". Zie afbeelding hieronder;

7. Achter de veldnamen komt nu tussen haakjes de technische naam van het veld te staan. Zie afbeelding hieronder: