Handleiding standaard kolommen

Introductie

Om het gemak van de gebruiker te verbeteren, is het fijn om zelf de zichtbare velden die de gebruiker mag zien, aan te passen. Deze handleiding beschrijft hoe de standaard kolommen geconfigureerd kunnen worden naar eigen wens.

1. Handleiding standaard kolommen

De standaard kolommen zijn de kolommen (velden) die standaard zichtbaar zijn voor de gebruiker.

1. Ga naar de webapplicatie van yellowQ en klik op het tandwiel.
  2. Klik op de sectie ‘STANDAARD KOLOMMEN.

1. Kies de velden in de dropdown
  2. De gekozen velden kunnen door middel van slepen en loslaten van volgorde worden verandert.
  3. Klik na het kiezen en wijzigen van de volgorde op 'Opslaan