Integratie Mailbox yellowQ

Mailbox koppelen aan jouw yellowQ omgeving

Het automatiseren van mailverkeer is een van de sterke punten van yellowQ. Daarnaast integreer je eenvoudig jouw mailbox, zodat je mailt vanuit je eigen mailbox binnen jouw yellowQ omgeving.

Het koppelen van een mailbox is in een paar stappen gerealiseerd:
  1. Gaat naar ' Instellingen'
  2. Klik op ' E-mail'
  3. Vul jouw e-mailadres in het witte vak
  4. Klik op 'Koppel e-mail'
  5. Je wordt omgeleid naar een pagina waarin je jouw wachtwoord dient in te vullen
  6. Klik op 'Sign In'
  7. Klik nogmaals op 'E-mail' binnen het instellingsmenu
  8. Klik op 'Gebruikers' naast het gekoppelde e-mailadres
  9. Selecteer de gebruikers die de ingestelde mailbox mogen gebruiken voor het mailverkeer binnen yellowQ
Jouw mailbox is nu gekoppeld binnen yellowQ en de door jouw gekozen gebruikers kunnen nu gebruik maken van deze mailbox.

Mocht je als admin nu gebruikers aan het toegevoegde mailadres willen koppelen volgt hieronder:
  1. Klik op het tandwiel rechtsboven.
  2. Ga naar 'E-mail'
  3. Hier zie je alle mailadressen en de daaraan gekoppelde gebruikers.
  4. Klik op 'Gebruikers'.
  5. Voeg nu de gebruikers toe die je aan het toegevoegde mailadres wilt koppelen.
  6. Rechts in het donkere vak komen de gebruikers te staan die je hebt toegevoegd.
Deze koppeling wordt gemaakt met de emailprovider die jullie gebruiken binnen jullie organisatie.
  1. Google
  2. Exchange
  3. Outlook
  4. Overig..
Mocht er onduidelijkheid zijn over welke service er wordt gebruikt binnen jouw organisatie dan kan je dit navragen aan de systeembeheerder, wij kunnen dit helaas niet voor jullie achterhalen.

Je kunt natuurlijk ook altijd gebruik maken van de instructievideo voor het koppelen van je e-mailadres.